Beoordelingen van Sugoi Sushi Amsterdam

Recente recensies

5.0
Gert
gisteren

Beste sushi in town.

J
17 oktober 2021

Perfect zoals altijd

Anna
9 oktober 2021

de rijst was wat nat, dat ben ik niet van jullie gewend. De bezorging was later dan gepland, maar er werd keurig gebeld daarover.

Ammy
4 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
29 september 2021
Chris
28 september 2021

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Sanderd
27 september 2021

Heerlijke sushi

Hasnae
26 september 2021
Nooshin
24 september 2021

De lekkerste sushi in Amsterdam

Willemijn
19 september 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera van Lier
17 september 2021

Lekkerste sushi in amsterdam!! Ohh en bedankt voor de aanpassingen waar ik om vroeg!

Ls
17 september 2021
Volkan
11 september 2021

Altijd vers en altijd goed service

Roy
29 augustus 2021
Sara
26 augustus 2021

Heerlijk, altijd vers en snelle bezorging! Lekkerste sushi van Amsterdam!!

Nienke
21 augustus 2021
Wessel
21 augustus 2021

Heerlijk gegeten en was er ook nog eens super snel!

Michael
20 augustus 2021

Altijd snel en lekker.

mijs van de griek
19 augustus 2021

Alles perfect, zoals gewoonlijk :)

S
16 augustus 2021

Hele lekkere sushi en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
15 augustus 2021

Altijd super vers en overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
15 augustus 2021

Heerlijk zoals altijd, top prijs kwaliteit verhouding. Bedankt weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
15 augustus 2021

Altijd heerlijke verse sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Afra Sabajo
15 augustus 2021
Sab
15 augustus 2021

Hele goede sushi, precies op tijd bezorgd

Ben
13 augustus 2021

iets meer gember mag wel....1 zakje is wel erg weinig op zo'n grote bestelling

Jill meijers
12 augustus 2021

Ik vond de sushi erg lekker zoals altijd en heel snel gebracht het was alleen jammer dat de sushi met zoete tofu er niet bij zat en dat we niemand te pakken kregen via de telefoon maar voor de rest ben ik altijd wel blij met jullie een idee voor de app dat ik zulke dingen in een bericht kan sturen of zo iets

Annabelle
8 augustus 2021

Heeerlijke sushi, vooral de Phoenix! Had als opmerking vermeld dat ze moesten bellen ipv aanbellen ivm slapende baby en dat deden ze keurig

Henk
7 augustus 2021

Vers, goede kwaliteit, keurig verpakt en zeer correct en op afgesproken tijd bezorgd

Anne
7 augustus 2021
K
6 augustus 2021
Joyce
6 augustus 2021

Altijd goed. Rijden er graag voor naar Amsterdam om het te halen.

Moniek
6 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit, zoals altijd, en stipte bezorging door vrolijke bezorger!

.
6 augustus 2021

Heerlijk! Super vers en snel geleverd.

Afra Sabajo
24 juli 2021
Kay
23 juli 2021
M. Pang
19 juli 2021

Het eten was weer erg lekker. Min punt is dat ik net buiten de ring woon en mijn bestelling dus bij bus/tramhalte of parkeerplek of bij een cafe binnen de ring moet laten bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
10 juli 2021

Perfect op tijd en heerlijk verse sushi zoals altijd!

YK
10 juli 2021

Altijd heerlijk en vers. Kan niet beter.

Roy
2 juli 2021

Heerlijke sushi!! Bestellen hier met regelmaat en altijd goed en snel bezorgd. Echt een aanrader!

Hasnas
1 juli 2021

Altijd super lekker en snelle levering. Echt top top

C pattiasina
28 juni 2021

Alles top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BigSuchiEater
11 juni 2021

Echt lekker en supersnel bezorgd. Sugoi is een lichtpuntje tusen alle Suchi Wannabees die we de laatste jaren over ons heengetort kregen.

Liefhebber
10 juni 2021

Super verse sushi!

Louise
7 juni 2021

Elke keer weer heerlijke sushi! Of het nu gaat om verse sushi of side dishes/snacks? Alles is lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marike Simons
5 juni 2021
Michelle
5 juni 2021

Prima sushi en altijd aardige bezorgers. Puntje voor verbetering voor de keuken: gekookte producten en rauwe producten apart verpakken. Ik had tamago maki besteld voor mijn peuter, maar doordat het tegen een stuk rauw vis aan lag en er tevens viseitjes op de tamago terecht was gekomen, kon ik alleen de stukken aan mijn kind geven die niet 'aangetast' waren.

Tish
4 juni 2021

Beste sushi van Amsterdam super vers gegeten xx

Malou
4 juni 2021

Heerlijke sushi! Stond voor me klaar op gewenste tijdstip.

Onno
4 juni 2021
Nik
28 mei 2021
Ehab
22 mei 2021

Gewoon heerlijk en vers en de bezorgtijd was ook snel ! Bedankt Sugoi sushi

Marijn
22 mei 2021

Heerlijk, als altijd. De lekkerste sushi die er is.

Ls
21 mei 2021
Iebele van der Meulen
21 mei 2021

Ik was altijd zo blij met Sugoi, maar er moet iets veranderd zijn in de keuken want het haalt bij lange na niet meer de kwaliteit die ik gewend was. Echt jammer!

Leo
17 mei 2021

Met 2 personen hadden we Combi menu, dragonrol,Maguro temaki, Inari nigiri. De 1×Yakisoba voor€ 5,75 deze laatste is voor deze prijs erg mager, klein bakje met de bodem bami. De prijs in het algemeen voor Sushi gerechten vind ik te hoog. Ik zal wel ouderwets zijn maar dat is voor 2 personen rond de 87 guldens. Bezorging was erg snel en netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
17 mei 2021
Tamara
15 mei 2021
Heidi
14 mei 2021

Zoals altijd super lekker ! Wij wonen inmiddels in Zandvoort en halen onze sushi nog steeds bij SUGOI !!! Vandaag weer heerlijk 😃

Lew
13 mei 2021

Weer zo zalig alles super ,mooi vers gemaakt

Roy
13 mei 2021

Heerlijk sushi, zoals altijd, alleen de sashimi tonijn was dit keer niet helemaal goed en hebben we weg moeten gooien. Verder nog nooit klachten gehad.

Frits
10 mei 2021

Prima eten; ook de salade was erg lekker, een onderdeel waar het elders nog wel eens aan schort; alle vis was vers en smaakte top! De bezorging was sneller dan verwacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marsel
9 mei 2021

Lekker en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Afra Sabajo
6 mei 2021

De lekkerste sushi van Amsterdam!

Anne
29 april 2021

Heerlijk!! Lekkerste sushi in Amsterdam

Anna
27 april 2021

heeeerlijke sushi, nagiri en maki. Alles super vers en op tijd gebracht

Calijn
26 april 2021

Sugoi is geweldig. Niet alleen heerlijke sushi, ook aardige messen aan de telefoon, en toppertjes in de bezorging. Mijn toptip: bestel een dragonroll!

Lew
18 april 2021

Alles was weer zalig echt geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

..
17 april 2021

Super fresh!

Pauli
16 april 2021

heerlijk gegeten en prima op tijd klaar een aanrader

Joyce
15 april 2021
Floris
11 april 2021

Heerlijke sushi. Niet alleen de standaard combinaties.

Anne
9 april 2021

Super lekker!! Vooral de dragon en Phoenix rol

Anis
9 april 2021

Beste sushi van Amsterdam

agnes van oeveren
8 april 2021

Heerlijke sushi en precies op afgesproken tijd gebracht.

Volkan
4 april 2021

Altijd lekker :)

Lew
3 april 2021

Het was weer top alles even smakelijk vers top kwaliteit !!

Hetty
3 april 2021

Het was 17 maart lekker Het was 02 april. lekker En voor 03 juni ga ik weer bestellen en ophalen want dan is mijn oudste zoon jarig (30)

Rogier
29 maart 2021

Heerlijke verse sushi en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lara
26 maart 2021
..
26 maart 2021

Snelle levering. Vers en altijd heerlijke sushi. De karage zijn er ook lekker bij. Bezoek genoot er ook van, aanrader!

Anoniem
25 maart 2021

Goede sushi

Jasper
20 maart 2021

Heerlijk vers!

Martin
19 maart 2021

Heerlijk, snel geleverd. Aanrader

Mara
18 maart 2021

Very good!

Matthijs
18 maart 2021

Altijd goed, warm en vers. En bestellen zonder Ubereats of Thuisbezorgd,m!

Ewoud
18 maart 2021

Zoals altijd: heerlijk!!

Saskia
18 maart 2021

De beste sushi! Vooral de gebakken garnaal Sushi is hier favoriet.

Esther
13 maart 2021

Genoten van de lekkerste sushi!

Ruben
12 maart 2021

Goede sushi en sashimi. Stipt bezorgd.

M.K. Liu
6 maart 2021

Very satisfied with my sushi order! Tasty sushi for a good price in Amsterdam. It was fresh and packed really neat. Sugoi delivers consistent quality over the years. Till next time again!

Hans
5 maart 2021

Slappe bonen, verder top!

Anna
28 februari 2021

Amazing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FB
28 februari 2021

Snel bezorgd, en erg lekker. Ruim voldoende sojasaus, gember en wasabi erbij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivier
28 februari 2021

De sushi zijn heerlijk en super vers!

Anoniem
28 februari 2021
Dave
27 februari 2021

Makkelijk te bestellen! Perfect op aangegeven tijdstip bezorgd! En de sushi was te lekker!! Mijn vaste adres voor sushi in Amsterdam!

Oumaima
26 februari 2021

Allerlekkerste sushi ooit, top service en super vers! Zeker een aanrader.

Elly
20 februari 2021

Snelle service op de afgesproken tijd, aardige bezorger en echt heerlijk, verfijnd eten!!

Phoebe
20 februari 2021
Jager
15 februari 2021

Eten was ontzettend lekker! Helaas was de bezorging minder. Het lijkt dat de bezorger heel hard had afgeremd tijdens het rijden waardoor alle sushi op elkaar zat. Beetje jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
15 februari 2021
Jan Bot
11 februari 2021

Altijd dik in orde!

anoniem
1 februari 2021

prima kwaliteit en goede service. Online besteld, kwam het ophalen en stond klaar op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Haas
31 januari 2021

Volgens mij 1 vd beste in dit stadsdeel. Je proeft duidelijk dat dit versgedraaid is met goed ingredienten. Bezorging prima volgens opgave.

Anna
30 januari 2021

Delicious

Bramovitch
30 januari 2021

Heerlijke sushi, regelmatig besteld iedere keer goed. Aanrader.

Angelique
29 januari 2021
Anoniem
28 januari 2021

Heerlijk vers en snelle levering. Favo sushi

Hans
28 januari 2021

De sushi is geweldig, heerlijk gegeten. afhalen ook top, precies op tijd klaar. Alleen die plastic verpakkingen, kan dat niet anders, alles in een plastic zakje/bakje met plastic dekseltje..... Dat is toch niet meer van deze tijd!!

Roma
27 januari 2021

altijd topkwaliteit! heerlijk

Leon
25 januari 2021
Carli
21 januari 2021

super lekker, zoals altijd

Calijn
21 januari 2021

Prima, zoals gewend. Daarom bestel ik altijd bij jullie.

Marjan
21 januari 2021

Beste sushi van Amsterdam!! Bestel hier al jaren.

yvonne
20 januari 2021

Heerlijk gegeten en was snel geleverd!

Sander
17 januari 2021

Lekkere sushi weer. Vriendelijk geprijsd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isa
17 januari 2021

Heerlijk vers en op tijd geleverd!

Leon
16 januari 2021

Superlekker! Bedankt

Leontine
16 januari 2021

Zeer goede sushi!!

Anoniem
16 januari 2021

Eigenlijk al zeker een jaar bestel ik hier met plezier. Gisteren voor het eerst een mindere ervaring. De zalm en paling smaakte erg naar 'vis'. Wat natuurlijk logisch is voor vis, maar veelal wijst dit er op dat het niet vers is. Ik vond het in ieder geval niet zo smakelijk. Bezorger was vriendelijk, het eten werd met een uur bezorgd.

Volkan
15 januari 2021

Beste sushi

Bakker
15 januari 2021

Geweldig lekker, zeer snelle bezorging

Catherine
14 januari 2021

Always great except for the octopus sashimi which is like rubber, inedible,had to throw it out :( if you can fix that would be perfect! Cheers

Marloes
10 januari 2021

Bestel sushi altijd het liefst bij Sugoi vanwege de dragon roll en phoenix roll. Heerlijk! Rest van sushi ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
8 januari 2021

ik vind dit de lekkerste sushi van Amsterdam

Eva
8 januari 2021

Bestellen al jaren bij Sugoi. Altijd goed en vers en hele fijne bezorgers!

Volkan
8 januari 2021

Vers altijd lekker sushi

An
8 januari 2021

Aanrader. Lekkere sushi, genoeg keuze, aardige mensen. Is bij mij om de hoek, dus ik ga altijd afhalen. De website maakt dat heel makkelijk: je bestelt en ziet meteen hoe laat je kunt langsgaan.

Jill
6 januari 2021

Het is altijd vers gemaakt goed en lekker en snel bezorgd top

Gert
4 januari 2021

De beste sushi komt uit de Jordaan!

Samira
3 januari 2020

Verse en heerlijke sushi! Altijd tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
2 januari 2020

Altijd lekker

Mischa
2 januari 2020

Heerlijke verse sushi!

Mijke
1 januari 2020

Absoluut de beste sushi in Amsterdam! Het kan helaas ivm een verhuizing niet meer bij ons bezorgd worden, maar we rijden met liefde 20 min heen en weer om dit te halen!

Giga
27 december 2020

Was weer heerlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Afra Sabajo
27 december 2020
Has
25 december 2020

SUPER LEKKERR !! Dit is me vaste sushi spot geworden !! Lekker altijd vers goede porties en snel klaar !! En zeker goed personeel duidelijk en vriendelijk. ZEER EN ZEER TEVREDEN

Johny
25 december 2020
RNZ
25 december 2020

Excellent quality, freshly made and delivered before expected time.our always dependable go to sushi take away.

sasha
24 december 2020

geweldig!

Nienke
23 december 2020

Heerlijke sushi en altijd snel bezorgd.

Luna
20 december 2020

Het was allemaal heerlijk en heel vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romee Stapel
19 december 2020

Best sushi in town!

Ben Hooper
19 december 2020

as usual delicious,fijne feestdagen en een succesvol 2021...

Anoniem
16 december 2020

Super lekker! Ga nergens anders meer bestellen.

Sab
12 december 2020

Altijd zeer goed

carla
11 december 2020

altijd heerlijk en altijd op tijd bezorgd

Nicolas Kettelhake
10 december 2020

Gisteren was de Sushi eens niet zo lekker, te veel rijst op de rollen, en de soy sauce was heel erg zoutig. Hopelijk volgende keer weer beter.

Anouk
6 december 2020

Weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnold Bouwman
5 december 2020

Uitstekende kwaliteit en bezorging volgens afspraak.

Eric
5 december 2020

Zeer goed. Zoals altijd

Hawadleh
3 december 2020

Het eten was super lekker en wij hebben enorm genoten. Dankjewel daarvoor. Wij waren zeer tevreden over de meegeleverde sausen die het helemaal afmaakte.

Dani
1 december 2020

Super lekker en super snel bezorgd! Hier bestel ik altijd mijn sushi!!

Ya
28 november 2020

zo jammer. ik kijk altijd zo erg uit naar een bestelling van jullie. dat het warm en snel aankomt. maar ik heb gister voor het eerst in jaren koude en minder smaakvolle sushi gekregen na ruim een uur te wachten... echt heel erg zonde, heb er totaal niet van genoten

Tiny
28 november 2020

Ik heb Sugoi ontdekt door een artikel van iemand die kennelijk verstand van eten had en schreef ze de sushi van Sugoi de beste vond, en dat terwijl ze een recensie schreef over een ander sushi restaurant. Dit heeft me nieuwsgierig gemaakt, maar het was absoluut waar. Heerlijke (voor zover ik kan beoordelen, ben geen expert maar heb wel op veel verschillende plekken sushi gegeten) verse sushi, heel schoon, netjes en zorgvuldig verpakt voor afhaal. De eerste keer was wel even schrikken want de afhaalplek is klein en vol met spullen, maar door de recensie die ik had gelezen had ik vertrouwen dat ik daar doorheen moest kijken, mijn man was niet zo snel overtuigd, maar toen hij de sushi ging proeven moest hij toegeven dat ze toch wel erg lekker waren. Wij zijn nu 2x van amsterdam zuidoost hiernaartoe gekomen voor afhaal en dat is niet omdat we dichterbij huis geen sushi kunnen krijgen..

Volkan
27 november 2020

Super lekker vers sushi

Marjolijn
24 november 2020

Zoals altijd weer heerlijk, vers en goede service! Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jullisa
23 november 2020

Heerlijk! As alwayss :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kiki
21 november 2020

Voortreffelijk lekker.

Claudia
21 november 2020

Sushi & Food was good like always. This time it was a really busy Friday and some part of the order was missing. The team solved the problem quickly and delivered the missing items in record time. Very competent and nice staff.

Manon
20 november 2020

5 sterren. Helemaal top. Beste van A'dam. Super service en smaken vers en heerlijk

Mathilde
15 november 2020

Lekkere sushi, goeie vis, aanrader!

Britt
14 november 2020
Marsie
14 november 2020
Rosa
13 november 2020

Altijd vers, lekker en snel!

Judith
13 november 2020

Bezorging snel en vriendelijk. Eten was warm. Maar wij waren ietwat teleurgesteld. De edamame waren wel erg lekker, maar de sushi was niet netjes gerold en minder vol van smaak dan we gewend zijn. We waren verbaasd, gezien de vele goede reviews over Sugoi. Dus wie weet proberen we het nog een keer.

Jullisa
11 november 2020
Britte
9 november 2020

Heerlijke sushi en sneller bezorgd dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander Achilles
6 november 2020

Excellente sushis, punctuele bezorging: een aanrader

Gert Hindriks
6 november 2020

Middenin de Jordaan vind je zomaar een van de allerbeste sushi-makers van Amsterdam.

Anis
5 november 2020

Beste sushi in Amsterdam

Onno
4 november 2020

Heerlijke sushi and altijd supersnel bezorgd!

Mischa
3 november 2020

Top Sushi! errrrg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea
2 november 2020

Voor het eerst hier besteld. Heerlijke sushi, vers gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
31 oktober 2020
Tess
31 oktober 2020

Ik bestel vaak bij Sugoi en vind de sushi erg lekker alleen komen ze vaak wel veel later dan ze zeggen. Gister kwamen ze meer dan een uur later en waren ze ook niet bereikbaar op de telefoon.

Daryush
31 oktober 2020

Ik kom uit Canada waar ze hele lekkere sushi hebben het is in Nederland niet makkelijk om goede sushi te vinden ga bijvoorbeeld niet naar Shabu Shabu. Blij dat ik sugoi sushi gevonden heb, Heerlijk en fantastische kwaliteit zoals altijd bij hun. Als je van sushi houdt en nog nooit geprobeerd hebt zeker de moeite waard. gun het je zelf.

Anka
30 oktober 2020

Het was weer heerlijk! Wel iets later dan verwacht gebracht vanwege een pin storing. Normaal gesproken wordt het gebracht voor de verwachte tijd.

Heidi
29 oktober 2020

Ik heb hier al een triljoen keer besteld, altijd goed. Bedankt hiervoor !

MC
24 oktober 2020

Generous, fresh & super tasty sushi!

Karmijn
23 oktober 2020

Heerlijk!

Bram
23 oktober 2020
Jacqueline Hoffmeister
23 oktober 2020

Geweldige bezorging, altijd eerder te vroeg dan te laat. Heerlijke verse sushi

Susanne Lourens
18 oktober 2020

Om 18:30 besteld, een bevestiging per e-mail gekregen. 2 uur gewacht, 20 keer gebeld en er werd niet opgenomen. De bestelling is nooit bezorgd en niks gehoord. Zeer teleurstellend.

Ri-anne
17 oktober 2020

Ik bestel alleen nog maar sushi bij Sugoi, beste kwaliteit en smaak!

Roos
17 oktober 2020

We hadden vandaag een bestelling gedaan en kregen een bevestiging dat de bestelling vandaag om 18 uur zou komen (bezorgd). Toen er om 19 uur nog niemand was ben ik naar sugoi gefietst en bleken ze dicht te zijn. Heel slecht dat ze ons niet even geïnformeerd hebben. Dat er een probleem is kunnen we begrijpen maar nu hadden wij er een probleem bij.....had ons even gemaild!

Nynke
17 oktober 2020

Het is nooit aangekomen en na meerdere keren te bellen (werd niet opgenomen) het maar opgegeven. Het is altijd heel lekker en nog nooit eerder gebeurd maar wel balen...

MC
14 oktober 2020

Verse & heerlijke sushi! Vriendelijke bezorging.

Dymphna
11 oktober 2020

Heerlijke verse sushi en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mischa
11 oktober 2020

Sushi was minder dan we gewend zijn. Vooral onze favoriet (dragonrol) viel tegen waarvan ook de gebakken garnaal koud was. Daarnaast twee uur moeten wachten op de bestelling terwijl 60min werd aangegeven.

Miloe
11 oktober 2020
Elo
10 oktober 2020
Hans
9 oktober 2020

Het eten is fantastisch, alleen die plastic verpakkingen......

Humberto
8 oktober 2020

Top sushi’s en bezorgd voor beloofde tijd.

Thomas
8 oktober 2020

Het was weer heerlijk!

Anouk
1 oktober 2020

Was weer heerlijk!!

Shirley
27 september 2020

Ik bestel al 6 jaar bij Sugoi omdat ze gewoon het lekkerst zijn. De sashimi’s zijn altijd vers, rijst is niet droog en de urumaki’s zijn heerlijk. Sugoi is een aanrader!

Joelle Moxon
26 september 2020

Helaas was de Vulcano rol helemaal geplet omdat hij onderin de tas zat

J straat
23 september 2020

Altijd lekker!

Nancy
18 september 2020

Lekkere sushi. Top service en ze zijn snel. Zeker een aanrader

Lisette
16 september 2020
Mat
14 september 2020

Echt erg lekkere sushi! Alles precies goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rabia N Zuberi
7 september 2020

Freshly made, always on time and personal service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van der Heijden
6 september 2020

Ruim op tijd bezorgd en super lekker!

Kim
5 september 2020

Echt heerlijke sushi!

Ayla
29 augustus 2020
Marc Rijnen
23 augustus 2020

Weer heerlijk gegeten. Het fijne is de snelle bezorging. Heel blij met Sugoi!

Calijn
15 augustus 2020

Ik bestel al jaren bij Sugoi, en ze stellen me nooit teleur. En van de lekkerste sushi van de stad. Een razendsnelle bezorging. Aanraders zijn de dragon roll en alle uramaki.

jorgen
14 augustus 2020

uitstekend!

Marina
9 augustus 2020

Zo onwijs lekker en vers!

Wendy Lof
9 augustus 2020

Een bijzonder familiezaakje. Haha en dit keer belde ze zelfs op omdat ze mijn lievelings hadden mochi! :Mochi ijs was echt lekker! Kan gewoon zo op het menu 😘

Wendy lof
7 augustus 2020

Der is 1 nadeel. Door Sugoi raak je zooo verwend dat je nergens anders meer sushi wil.... nou nog Mochi ijs :-) :-)

louwes
1 augustus 2020

de heerlijkste sushi uit ons stadsdeel!

Sanna
1 augustus 2020
Judith
30 juli 2020
Bram
24 juli 2020

Fantastische kwaliteit, vers en secuur bereid. Ik raad Sugoi Sushi van harte aan!

Monique Sanders
20 juli 2020

Heerlijke Sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herma
12 juli 2020

Heerlijke dragons

Clara
9 juli 2020

Super lekker!!

Roos
4 juli 2020

Altijd heerlijke sushi! Dank voor de supersnelle bezorging!

Annelies
1 juli 2020

Heerlijke sushi’s

Danitsja Spaans
30 juni 2020

Super lekker en super snelle service! Raad het iedereen aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lily
26 juni 2020
Nancy
26 juni 2020

Super snel gebracht na het bestellen. Heerlijke sushi ,niet duur. En de bezorgers zijn top.

Horia
14 juni 2020
Florian
14 juni 2020

Altijd goed!

Ron van Hemert
13 juni 2020

Mooi op tijd klaar mijn bestelling en het eten was heerlijk!

Marjan Kruize
12 juni 2020

Fantastisch sushi! Vis is altijd vers en de temperatuur is altijd heel goed. Ik bestel hier al jaren, een van de beste van Amsterdam!

Chris
8 juni 2020

We bestellen hier vaker omdat de sushi goed is. Dit keer heeft het ons zwaar teleurgesteld. Sushi was echt ver onder de maat. Leek alsof de sushi oud was. Twijfel of we hier nog gaan bestellen

Joost van Daalen
8 juni 2020

De sushi's smaakten voortreffelijk. Alleen de manier waarop ze verpakt waren bij de bezorging was slecht. Het was een grote bestelling (125 stuks) en alles zat ik kleine plastic bakjes gepropt. In zeker 5 bakjes waren alle sushi's helemaal door elkaar geschud en lagen boven op- en door elkaar. Zonde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Hooper
4 juni 2020

alles was afgeraffeld,normaal is het prima...yakitori was meer pees dan kippedij,uremaki was zo gesneden dat de laatste 2 leeg waren alleen rijst,

Judith
2 juni 2020

Heerlijke verse sushi. Echt een aanrader!

Anna
31 mei 2020

Altijd lekker, verreweg mijn favoriete sushi in Amsterdam. En was netjes binnen de aangekondigde tijd.

Oscar
30 mei 2020

Prima kerel

Judith
30 mei 2020

Heerlijke sushi, de dragonrol is een aanrader. Lekkere mayo en ketjap saus erbij. De gyoza is ook lekker. De temake en de uramaki zijn ook altijd smaakvol! De bezorging is altijd vlot, aardige en beleefde bezorgers.

Lydia
30 mei 2020

Heerlijk sushi! Snelle bezorging

chantal
29 mei 2020

Heerlijke sushi, goede kwaliteit en optijd bezorgd.

Lieke Muhren
28 mei 2020

De loempia's waren koud, de sushi was goed! De bestelling was laat 19:15 besteld, verwachte bezorgtijd 20:00 en kwam pas 20:30.

Albert
27 mei 2020

Al jaren hier een vaste klant en keer op keer blijft de sushi F-A-N-T-A-S-T-I-S-C-H. Ik heb voordat ik Sugoi kende genoeg sushi restaurants geprobeerd (zowel in Amsterdam als in andere steden) maar Sugoi is naar mijn mening echt de absolute nummer 1 in Nederland!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Malu
23 mei 2020

Het was zoals altijd heerlijk. De beste sushi in Amsterdam!

Charlie Plane
22 mei 2020

Heerlijke sushi en snelle bezorging!

Stephanie
22 mei 2020

Super sushi voor een hele fijne, eerlijke prijs!

Eva
22 mei 2020

Het was erg lekker!

Lydia
19 mei 2020

Ik bestel al jaren bij Sugoi en ben nog steeds tevreden over de sushi en de bezorging! Prijs kwaliteit verhouding is top. Als ik direct naar sugoi bel wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan. Online bestellen Gaat simpel en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renze
16 mei 2020

De bezorging duurde te lang; een half uur later dan aangegeven en in totaal werd het 1,5 uur. De kwaliteit van de bestelling was gelukkig helemaal in orde.

Karo
16 mei 2020

Ik rijd er voor uit Noord om op te halen, erg goed. Mag alleen wat meer gember en soyasaus bij

Thomas
15 mei 2020
Claire
15 mei 2020

Sushi bij Sugoi bestellen gaat super makkelijk & snel! Het duurde nog geen 15 minuten en ik kon het al meenemen. De sausjes van de Dragonrol zijn keurig apart gezet en alles was smullen!!! :) Wil je authentieke verse sushi, bestel bij Sugoi!! :D

Seda
15 mei 2020
Ayla
15 mei 2020
Carla
15 mei 2020

Altijd heerlijk en snel bezorgd

Horia
14 mei 2020

Super snel bezorging

LR
12 mei 2020

Het eten was zoals altijd vers en heerlijk. De bezorging was precies op tijd, alleen het pinnen was lastig, omdat de bezorger aangaf dat er een foutmelding was, terwijl het enkel de melding was dat de pincode ingevoerd moest worden. Dit leverde onnodige vertraging op, want ik moest op zoek naar een andere pas enz. wat dus helemaal niet nodig bleek te zijn. De bezorger kwam trouwens ook niet echt sympathiek over. Dit valt Sugoi uiteraard niet aan te rekenen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
10 mei 2020
Sven Pinck
9 mei 2020

Heerlijk! Heerlijk! Echt!

Ruben
8 mei 2020

Top wederom!!!

Danitsja
6 mei 2020

Echt fantastisch lekker en een super snelle bezorging!

Nicole ten Bosch
5 mei 2020

Geweldige sushi! Vooral de Phoenix is favoriet. Sugoi houdt heel goed rekening met allergieën en diëten. Wij bestellen alleen nog maar hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monika
4 mei 2020

Weer superlekker! Goede bezorging en op tijd.

Willemijn Smit
3 mei 2020
Louisa
1 mei 2020

Erg lekker. Goede bezorging.

Anna Stekelenburg
1 mei 2020

Hoi! Ik heb gister sushi bij jullie besteld. Helaas was de tonijn sashimi niet meer goed. Deze rook en smaakte erg onaangenaam, helaas hebben we dit niet kunnen eten.. De tonijn in de uramaki was wel goed. Erg jammer! Graag zou ik de kosten hiervan vergoed krijgen.

Michal Butink
28 april 2020

Ik ben vaste klant al jaren. Ik ben altijd tevreden maar de afgelopen keer was de avocado echt te hard. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
28 april 2020

De lekkerste afhaal sushi van A'dam!!

Danissa Tete
27 april 2020

Lang geleden dat ik zulke lekkere sushi heb gegeten. Echt een aanrader voor iedereen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dymphna
27 april 2020

Bestelling was precies op tijd. Heerlijke sushi en verse sashimi. Dit wordt ons vaste adres voor sushibestellingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
27 april 2020

Een Nigiri zag en rook beroerd, rest was goed

Olivier
26 april 2020

Halen hier al jaren en het is altijd top!

Sandrien
25 april 2020

De lekkerste Sushi van de Jordaan! Alles ziet er altijd netjes en verzorgd uit en de smaken zijn heerlijk! Lieve mensen ook!

Pat
23 april 2020

Helaas zowel kwaliteit als bezorging een dikke onvoldoende. Sterker nog; er is helemaal niet bezorgd. Tevens ben ik na 3 keer inspreken nog niet teruggebeld (en we zijn nu 2 dagen verder). Zowel op de website als ter plaatse stond dat men open zou zijn, helaas

Straat
21 april 2020

Supersnel en altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stan
20 april 2020

Super kwaliteit, erg vers. Heerlijk gegeten. Verreweg de beste sushi-zaak van A'dam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gideon
18 april 2020
Matthijs
18 april 2020

Heerlijke sushi! Mijn favoriet voor westelijk Amsterdam

Marc Rijnen / Sandra de Gelder
16 april 2020

Lieve mensen van Sugoy, wij bestelden gisteren bij jullie vanwege de verjaardag van Mijn vriendin. Jullie waren niet alleen super snel bij ons maar ook nog eens met een ontzettend lief cadeautje. Twee zelfs! Heel veel dank voor de snelle bezorging en in dit geval vooral voor de mooie geste. Heel lief! dankjewel. Marc Rijnen Antonie Heinsiusstraat 52 Amsterdam West

Ada
12 april 2020

Heerlijke sushi! Creatieve combinaties en vers bereid! Fijne service en goede levering. Zeer aanbevolen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Giga
5 april 2020

Super food, vers en uitstekende smaak!

Wouter
29 maart 2020

Sushi was lekker maar niet uitzonderlijk en ze waren aan de kleine kant. Bezorging was 25 minuten later dan de voorspelling.

Frans
28 maart 2020

De bestelling via internet verliep perfect maar dat was niet minder bij het afhalen. Bij aankomst werden de laatste handeling gedaan en goed verpakt met alle benodigdheden en pinbetaling nam ik mijn bestelling mee. Kwaliteit van het eten is goed tegen een redelijke prijs👍😀

F.de Jong
26 maart 2020

Lang gewacht, gister 20:15 gearriveerd ipv 19:40, een keer hiervoor 1,5 uur later bezorgd als aangegeven. De kwaliteit van het eten is wel heel erg goed.

Pieter
26 maart 2020

weer erg lekker!

Lieke
20 maart 2020
Louisa
6 maart 2020
jacobs
4 maart 2020

Super vers en lekker, zelfs nog een beetje warm die Dragon roll

Pieter Smithuijsen
2 maart 2020
Anna
22 februari 2020
Gideon
21 februari 2020
Anna
15 februari 2020

Super lekker

Gideon
9 februari 2020

Ik bestel hier redelijk vaak maar de laatste twee keer was het onder de maat. Vorige keer ontbrak een deel van de bestelling. Gister was de bestelling er na 70 min. (20 min. later dan de indicatie die door Sugoi werd gegeven) en waren de loempia’s echt koud.

Sabien
6 februari 2020
Jan
5 februari 2020

Dik in orde!

Marijn
31 januari 2020

Het is altijd heel erg lekker! En de klantvriendelijkheid is ook heel erg goed. Veel dank weer.

Lieke
27 januari 2020

Wij bestellen regelmatig, aangezien de sushi heerlijk is! Het is enkele keren voorgekomen dat er een deel van de bestelling ontbrak en deze moest worden nageleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mijs
21 januari 2020

Zoals altijd: heerlijk!!

Marcel
20 januari 2020

Zoals altijd was de bestelling stipt op tijd, alle gerechten waren heerlijk en goed bereid :-)

Louisa
18 januari 2020

Heerlijk eten, goede bezorging.

Babette
2 januari 2020

Om half 8 besteld om half 10 kreeg ik mijn sushi pas. (Terwijl ik bericht kreeg dat de sushi er om 8.30 zou zijn) Toen ik om 8.45 belde om te vragen of alles goed was, legde de jongen uit dat het extreem druk was, want 1 jan. Hij ging checken hoelang nog..... O, moet nog worden bereid... ik zei hem dat ik het waardeloos vond om zo lang te moeten wachten. Een minuut later werd ik teruggebeld door een meisje. Dacht dat ze excuses wilde aanbieden, maar het tegendeel bleek waar: ze kwam verhaal halen omdat ik het waardeloos had genoemd dat ik zolang moest wachten! Alsof ik niet wist dat iedereen vandaag sushi wilde... Toen ik haar zei dat ik het niet erg klantvriendelijk vond om mij terug te bellen om me aan te spreken over het feit dat ik het waardeloos noemde om uiteindelijk twee uur op mijn bestelling van 45 euro te moeten wachten, zei ze nog een paar keer dat de hele wereld op 1 januari sushi wil bestellen en dat ik de bestelling anders maar moest annuleren. Toen ik zei dat

rob hodselmans
31 december 2020

Fantastische bezorging en heerlijk eten

Inge
29 december 2019

Altijd perfect!