Bewertungen von Sugoi Sushi Amsterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Olivier
26 September 2022

Leveren al jaren stabiel kwaliteit! Top sushi.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Faye
19 September 2022

Normaal gesproken altijd tevreden, maar gister niet. De sushi viel uit elkaar, de edamame boontjes waren veel te erg doorgekookt en de vis had een vreemde smaak. Jammer!

Suzanne
16 September 2022
Sab
16 September 2022

We hebben weer genoten! De sushi is altijd erg goed, een van de besten van Amsterdam. Bezorging prima en punctueel.

E R Sauer
12 September 2022

Zoals altijd weer heel goed! Kwaliteit is echt top notch.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Claudia
10 September 2022

All fine like always

Lotte
10 September 2022

Sugoi Sushi is mijn favoriet, maar gister was ik verbaasd over de slechte kwaliteit. De maki vielen allemaal uit elkaar. Sommige (ura)maki smaakten naar ui zonder dat er ui in zat. De edamame was niet gezout zoals normaal en zeer overkookt. De ebi furai was naast koud ook erg taai en niet knapperig zoals altijd.

Caspar
5 September 2022

Zoals altijd weer top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Buttner
2 September 2022

Top

F
29 August 2022
Vera
26 August 2022

Zat geen sojasaus, stokjes of wasabi bij. Sushi was lekker als altijd

Anouk
25 August 2022

Beste sushi van Amsterdam! Goed geprijsd. En altijd vriendelijk bij afhalen!

Ans
21 August 2022

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd.

Johanna
1 August 2022

Prima sushi, keurig op tijd bezorgd.

Ben w.e Hooper
30 Juli 2022

erg lekker weer as usual...

Menno Visser
17 Juli 2022

Graag bij de dragon roll de mayonaise en de saus er al op doen zoals vroeger. Met losse zakjes lukt het ons zelf niet goed en geeft veel genoei…

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Rinske
16 Juli 2022

Eten was weer heerlijk en een erg attente bezorger!

Carli
16 Juli 2022

Heerlijk als altijd en super aardige bezorger, stipt op tijd

Suzanne
16 Juli 2022
Caroline Nugteren
9 Juli 2022

Sashimi zat in een te klein bakje, rommelig.

Ben w.e Hooper
9 Juli 2022

as usual...

Eric
9 Juli 2022

Bezorging top, eten meer dan top.

Sabrina
2 Juli 2022

Zoals altijd weer erg goed!

Grietje
24 Juni 2022

Altijd lekker! We hebben veel sushi restaurants in Amsterdam wel ns geprobeerd en zijn bij Sugoi blijven plakken. Erg lekker!

Marlous
18 Juni 2022

Fantastisch! De beste en lekkerste sushi, de snelste service en altijd op de gewenste tijd. Top!!

Ben
18 Juni 2022

de yakitori was vrij droog, de kippendij was erg pover, de rest zoals altijd prima

Bakker
17 Juni 2022

Héérlijke sushi!!!, bestelling stipt op tijd

Mandy
6 Juni 2022

Weer heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Roy
4 Juni 2022

Just perfect

RZ
4 Juni 2022

Altijd lekker !

Suzanne
3 Juni 2022
Eric
3 Juni 2022

Was weer top. Beste sushi in de stad

Claudia
2 Juni 2022
Myrthe steenhuis
28 Mai 2022
anne
22 Mai 2022
Anoniem
20 Mai 2022

Helemaal goed….

Anoniem
12 Mai 2022

Heerlijk! Super verse sashimi en sushi, erg lekker. Veel gember, sojasaus en wasabi bijgeleverd. Goede prijs. Heel snel bezorgd door vriendelijke bezorger. Zeer tevreden, hier bestel ik graag weer!

Irma
9 Mai 2022

Erg lekker! Ook de warme gerechten waren nog echt warm. Verse rolls!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Audrey
8 Mai 2022

Tevreden klant. Altijd weer genieten! Mijn kinderen zijn er ook dol op en eten liever sushi van Sugoi dan iets van de bekende fastfoodketens.

Caspar
6 Mai 2022

Die kip was hard en geen smaak, sorry

mila jansen
6 Mai 2022

was geweldig!! de sushi was supppeeerrr lekker & een lief verjaardagscadeau voor een vriendin erbij :)

Diederik
30 April 2022

Eerder dan verwacht en ongelooflijk lekker!

MT
24 April 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Robin Hogervorst
22 April 2022

Lieverds, onwijs bedankt voor de service vandaag! We hebben onwijs gesmuld!

Elias
22 April 2022

Heerlijk gegeten! Zeker een aanrader

Roy
16 April 2022

Seriously the best sushi in town!

Ilse
10 April 2022
Marina
5 April 2022
Kraamzorg Hetty
2 April 2022

Zoals altijd DELICIOUS!!!

S R
2 April 2022
Rifai
27 März 2022

Heerlijke verse sushi! Precies goed!

David Michaels
27 März 2022

Always incredible quality sushi with the added benefit of being the most reasonably priced in Amsterdam!!!

Cat Moran
18 März 2022

Altijd ontzettend lekker

Patricia
18 März 2022

De lekkerste sushi, al jaren klant en altijd goed.

Samantha
17 März 2022

Beste sushi van heel Amsterdam!

Rifka
14 März 2022

Lekkere sushi niet al te duur en volgens afspraak op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marije
11 März 2022

Was weer heerlijk! Bedankt voor de extra gember!

Roy
7 März 2022

Wederom fantastisch!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Coen
7 März 2022
Marjolijn
4 März 2022

Heerlijk zoals altijd!

Monique Sanders
28 Februar 2022

Heerlijke sushi

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Menno
28 Februar 2022

Amsterdam

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Rosalie
27 Februar 2022

Lekker en goed geprijsd

Anon
27 Februar 2022

Absolutely the best sushi in Amsterdam! Ive never ordered sushi elsewhere since I've known this place.

Claudia
25 Februar 2022

Graag weer!

Fim
21 Februar 2022

Bezorging was wat langzaam, maar te vergeven vanwege het weer. Na even gebeld te hebben was het er sneller dan verwacht! Het eten was echt lekker, de teriyaki zalm, onigiri en tamago waren met name echt goed! Vaste klant erbij denk ik!

Claudia
20 Februar 2022

Fresh made and tasty sushi and delivery in stormy weather on time

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

J
20 Februar 2022

Zoals gewend altijd vriendelijk bij ontvangst en heerlijk gegeten weer!

Sara
19 Februar 2022

Lekkere sushi en vriendelijke personeel!

Mara
14 Februar 2022

The best in town! Fresh, delicious and very friendly staff!

John
12 Februar 2022

Top!

Claudia
12 Februar 2022
Tiny van der Meer
12 Februar 2022

👌👌👌

Tiny van der Meer
4 Februar 2022

👌👌👌

Rosalie
31 Januar 2022

Superlekkere sushi en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jullisa
29 Januar 2022

Heerlijk en sneller bezorgd dan verwacht. Beste sushi in het centrum!

Meike
24 Januar 2022

Al jaren trouwe vaste klant, haal nergens anders meer. Goede verse kwaliteit en dat voor een goede prijs! De dragon roll is echt mijn all time favorite. Enige minpuntje is dat ze soms lastig te bereiken zijn op drukke tijdstippen, en de California rol is sinds kort met crème fraiche, wat het echt veel minder lekker maakt helaas.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Natalie
23 Januar 2022

Weer genoten! Dank jullie wel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Van Haastere
22 Januar 2022

Was wederom heerlijk.

Jet
17 Januar 2022

Heerlijk weer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Chris
17 Januar 2022

Heerlijke sushi, met name de Dragonrol en de Phoenix!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Heidi
16 Januar 2022
Björn
15 Januar 2022

Zoals altijd, goede kwaliteit & smaak vol. Sugoi is de enige waar ik sushi haal in Amsterdam!!!

Lisette
15 Januar 2022

Ik vind dit vooralsnog de beste bestelsushi van Amsterdam, maar de laatste paar keer leek het wel alsof er avocado-schaarste is, en er een sobere legpuzzel van is gemaakt. Gisteren was dit gelukkig niet het geval, maar was de garnaal te lang gefrituurd. Ik klaag niet snel, schrijf Sugoi ook niet meteen af, maar het is inmiddels wel een paar keer op rij medium, waar het altijd juist heerlijk was en ik hoop vooral dat het weer dat laatste wordt. Daarom deze opmerkingen. Ik

Anne
14 Januar 2022
Tiny van der Meer
13 Januar 2022

heerlijk gegeten

Pieter
13 Januar 2022

Bezorgd exact op het afgesproken tijdstip, eten was geweldig!!

James
10 Januar 2022

Top kwaliteit!

Sjaan
8 Januar 2022
Fleur
8 Januar 2022

Not tasty, fish not fresh, taste like fake fish.

Disa
6 Januar 2022
Dirje
2 Januar 2021
Shu
2 Januar 2021

De rijst was goed op smaak maar te koud, waardoor hij wat hard was. De ebi fry had een vissige smaak helaas. Vorige keren was de kwaliteit beter..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Sebastiaan
2 Januar 2021

Sushi was weer erg lekker. Ik had ook stukjes erbij besteld. Deze waren verbrand en kon ik weggooien.

Yasmine
1 Januar 2021

Wij halen hier al meer dan 5 jaar sushi op en er is hands down geen beter restaurant die ons zo vriendelijk ontvangt en elke bestelling weer de beste kwaliteit levert. Nooit is er iets vergeten in onze bestelling en nooit is er een probleem geweest met het eten! Wij zijn zeer tevreden :)

Claudia
1 Januar 2021

Alles prima.

Tiny van der Meer
31 Dezember 2021

geen prima zo

Marjan
25 Dezember 2021
Joyce Brandsma
25 Dezember 2021
Anne
25 Dezember 2021

Lekker vers, goede smaak, prettige service!

Nina
24 Dezember 2021

Loved it!

Jantine Van Ginkel
24 Dezember 2021

Aller lekkerste sushi in de buurt, hoge kwaliteit en betaalbaar. Vriendelijk en op tijd bezorgd.

Rosa
20 Dezember 2021
F Mulders
19 Dezember 2021

Heerlijke sushi en zeer vriendelijke bezorging. En hij kwam precies op de afgesproken tijd!

Andrea
18 Dezember 2021
Olivier
17 Dezember 2021

Altijd prima Sugoi Sushi, wij zijn nooit teleurgesteld. Vroeger bestelden wij via THUISBEZORGD, maar rechtstreeks bestellen op de Sugoi Sushi site leverde ons een supersnelle bezorging op.

Mandy
12 Dezember 2021

Heerlijk

Tyrese Bona
11 Dezember 2021
Tiny van der Meer
11 Dezember 2021
Dia
10 Dezember 2021

Smakelijke sushi en keurig op tijd bezorgd!

je moet ook genieten
10 Dezember 2021

absoluut de beste sushi in deze buurt

Guido
9 Dezember 2021

Prima sushi, we zijn dol op de Phoenix

Ans
5 Dezember 2021

Goede sushi en de bezorging was prima op tijd.

Eric
4 Dezember 2021

Weer top! Heel fijn sushi restaurant

Tiny van der Meer
3 Dezember 2021

was weer heerlijk zoals steeds

Natalie
2 Dezember 2021

Weer heerlijk! Lekker vers.

Roy
27 November 2021

Zoals altijd, super vers en op tijd bezorgd!

Tiny van der Meer
26 November 2021

was weer erg lekker

Marlous
21 November 2021

Het bestellen online bij de eigen Sugoi site werkt perfect. Je geeft aan hoe je wilt betalen, maakt je speciale wensen kenbaar en alles wordt EXACT op de tijd bezorgd, die je hebt aangegeven. Alles is vers en heerlijk! Top! Zelf zou ik graag de optie hebben om een minder zoute sojasaus te kunnen kiezen. Misschien nog een suggestie om ook naast de sushi, ook duurzame eetstokjes te kunnen bestellen, zodat bij volgende bestellingen de wegwerpstokjes niet meer nodig zijn. Zo dragen we allemaal een beetje bij aan het milieu.

Jet
20 November 2021

Was weer perfect in orde; vers en heerlijk!

Jolijn
20 November 2021
Bram
20 November 2021

Echt heerlijke Japanse gerechten. Gewoon top.

Tiny van der Meer
19 November 2021

was erg lekker voor herhaling vatbaar blij met de tip van mijn zusje

Dirje
19 November 2021
Stephanie
18 November 2021
Alex
18 November 2021

Prettige site om te bestellen, eten stond op de afgesproken tijd klaar om af te halen, heerlijk gegeten!

Mijs van de Griek
18 November 2021

Alles was weer heerlijk, zoals we gewend zijn van Sugoi!

Tessa
18 November 2021

Bestel hier heel vaak. Altijd goed, vers en lekker!

Gioya Rellum
18 November 2021

Ik bestel altijd bij suqoi en ik ben altijd blij met de service! Ze bezorgen 9/10 keer sneller dan staat aangegeven al bezorg tijd en het is altijd lekker!!

Eric
12 November 2021

Ben al jaren trouwe klant, maar vanavond ging het helemaal mis. Gyoza leek gevuld met loempia vulling, kreeg twee versies van de garnaal maki terwijl ze maar 1 verkopen en ik er maar 1 besteld had. En ik heb 1 besteld gerecht niet gekregen. Zou nagestuurd worden, maar dat is niet gebeurd. Ga er vanuit dat er een nieuw iemand in de keuken stond ofzo en bestel volgende keer gewoon weer :)

Marjolijn
11 November 2021

Heerlijk zoals altijd en dit keer heel snel bezorgd. Fijn!

Jullisa
11 November 2021

Heerlijk en vers zoals altijd en sneller bezorgd dan verwacht :)

Anne
7 November 2021

Lekkerste sushi van Amsterdam, vooral de Phoenix en Dragonroll

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Anna
7 November 2021

Heerlijke sushi, bestel hier iedere keer weer en stelt nooit teleur!

Robbert Hovenberg
31 Oktober 2021

Ik bestel heel vaak sushi bij jullie en ben daar altijd erg tevreden over. Had er ditmaal echter een portie yakisoba bij besteld en dat vond ik echt buitengewoon slecht; een handje in soya gedrenkte noodles met drie stukjes komkommer, dat was wat teleurstellend, verder was de sushi zoals altijd lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jet
31 Oktober 2021

De lekkerste sushi! We hebben genoten!

Gert
21 Oktober 2021

Beste sushi in town.

J
17 Oktober 2021

Perfect zoals altijd

Anna
9 Oktober 2021

de rijst was wat nat, dat ben ik niet van jullie gewend. De bezorging was later dan gepland, maar er werd keurig gebeld daarover.

Ammy
4 Oktober 2021

Zoals altijd heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Anouk
29 September 2021
Chris
28 September 2021

Altijd top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Monique Sanderd
27 September 2021

Heerlijke sushi

Hasnae
26 September 2021
Nooshin
24 September 2021

De lekkerste sushi in Amsterdam

Willemijn
19 September 2021

Het was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Vera van Lier
17 September 2021

Lekkerste sushi in amsterdam!! Ohh en bedankt voor de aanpassingen waar ik om vroeg!

Ls
17 September 2021
Volkan
11 September 2021

Altijd vers en altijd goed service

Roy
29 August 2021
Sara
26 August 2021

Heerlijk, altijd vers en snelle bezorging! Lekkerste sushi van Amsterdam!!

Nienke
21 August 2021
Wessel
21 August 2021

Heerlijk gegeten en was er ook nog eens super snel!

Michael
20 August 2021

Altijd snel en lekker.

mijs van de griek
19 August 2021

Alles perfect, zoals gewoonlijk :)

S
16 August 2021

Hele lekkere sushi en snelle levering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Daan
15 August 2021

Altijd super vers en overheerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Anoniem
15 August 2021

Heerlijk zoals altijd, top prijs kwaliteit verhouding. Bedankt weer!

Roy
15 August 2021

Altijd heerlijke verse sushi!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Afra Sabajo
15 August 2021
Sab
15 August 2021

Hele goede sushi, precies op tijd bezorgd

Ben
13 August 2021

iets meer gember mag wel....1 zakje is wel erg weinig op zo'n grote bestelling

Jill meijers
12 August 2021

Ik vond de sushi erg lekker zoals altijd en heel snel gebracht het was alleen jammer dat de sushi met zoete tofu er niet bij zat en dat we niemand te pakken kregen via de telefoon maar voor de rest ben ik altijd wel blij met jullie een idee voor de app dat ik zulke dingen in een bericht kan sturen of zo iets

Annabelle
8 August 2021

Heeerlijke sushi, vooral de Phoenix! Had als opmerking vermeld dat ze moesten bellen ipv aanbellen ivm slapende baby en dat deden ze keurig

Henk
7 August 2021

Vers, goede kwaliteit, keurig verpakt en zeer correct en op afgesproken tijd bezorgd

Anne
7 August 2021
K
6 August 2021
Joyce
6 August 2021

Altijd goed. Rijden er graag voor naar Amsterdam om het te halen.

Moniek
6 August 2021

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit, zoals altijd, en stipte bezorging door vrolijke bezorger!

.
6 August 2021

Heerlijk! Super vers en snel geleverd.

Afra Sabajo
24 Juli 2021
Kay
23 Juli 2021
M. Pang
19 Juli 2021

Het eten was weer erg lekker. Min punt is dat ik net buiten de ring woon en mijn bestelling dus bij bus/tramhalte of parkeerplek of bij een cafe binnen de ring moet laten bezorgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Lianne
10 Juli 2021

Perfect op tijd en heerlijk verse sushi zoals altijd!

YK
10 Juli 2021

Altijd heerlijk en vers. Kan niet beter.

Roy
2 Juli 2021

Heerlijke sushi!! Bestellen hier met regelmaat en altijd goed en snel bezorgd. Echt een aanrader!

Hasnas
1 Juli 2021

Altijd super lekker en snelle levering. Echt top top

C pattiasina
28 Juni 2021

Alles top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

BigSuchiEater
11 Juni 2021

Echt lekker en supersnel bezorgd. Sugoi is een lichtpuntje tusen alle Suchi Wannabees die we de laatste jaren over ons heengetort kregen.

Liefhebber
10 Juni 2021

Super verse sushi!

Louise
7 Juni 2021

Elke keer weer heerlijke sushi! Of het nu gaat om verse sushi of side dishes/snacks? Alles is lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marike Simons
5 Juni 2021
Michelle
5 Juni 2021

Prima sushi en altijd aardige bezorgers. Puntje voor verbetering voor de keuken: gekookte producten en rauwe producten apart verpakken. Ik had tamago maki besteld voor mijn peuter, maar doordat het tegen een stuk rauw vis aan lag en er tevens viseitjes op de tamago terecht was gekomen, kon ik alleen de stukken aan mijn kind geven die niet 'aangetast' waren.

Tish
4 Juni 2021

Beste sushi van Amsterdam super vers gegeten xx

Malou
4 Juni 2021

Heerlijke sushi! Stond voor me klaar op gewenste tijdstip.

Onno
4 Juni 2021
Nik
28 Mai 2021
Ehab
22 Mai 2021

Gewoon heerlijk en vers en de bezorgtijd was ook snel ! Bedankt Sugoi sushi

Marijn
22 Mai 2021

Heerlijk, als altijd. De lekkerste sushi die er is.

Ls
21 Mai 2021
Iebele van der Meulen
21 Mai 2021

Ik was altijd zo blij met Sugoi, maar er moet iets veranderd zijn in de keuken want het haalt bij lange na niet meer de kwaliteit die ik gewend was. Echt jammer!

Leo
17 Mai 2021

Met 2 personen hadden we Combi menu, dragonrol,Maguro temaki, Inari nigiri. De 1×Yakisoba voor€ 5,75 deze laatste is voor deze prijs erg mager, klein bakje met de bodem bami. De prijs in het algemeen voor Sushi gerechten vind ik te hoog. Ik zal wel ouderwets zijn maar dat is voor 2 personen rond de 87 guldens. Bezorging was erg snel en netjes.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Bakker
17 Mai 2021
Tamara
15 Mai 2021
Heidi
14 Mai 2021

Zoals altijd super lekker ! Wij wonen inmiddels in Zandvoort en halen onze sushi nog steeds bij SUGOI !!! Vandaag weer heerlijk 😃

Lew
13 Mai 2021

Weer zo zalig alles super ,mooi vers gemaakt

Roy
13 Mai 2021

Heerlijk sushi, zoals altijd, alleen de sashimi tonijn was dit keer niet helemaal goed en hebben we weg moeten gooien. Verder nog nooit klachten gehad.

Frits
10 Mai 2021

Prima eten; ook de salade was erg lekker, een onderdeel waar het elders nog wel eens aan schort; alle vis was vers en smaakte top! De bezorging was sneller dan verwacht!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marsel
9 Mai 2021

Lekker en goede service.

Afra Sabajo
6 Mai 2021

De lekkerste sushi van Amsterdam!

Anne
29 April 2021

Heerlijk!! Lekkerste sushi in Amsterdam

Anna
27 April 2021

heeeerlijke sushi, nagiri en maki. Alles super vers en op tijd gebracht

Calijn
26 April 2021

Sugoi is geweldig. Niet alleen heerlijke sushi, ook aardige messen aan de telefoon, en toppertjes in de bezorging. Mijn toptip: bestel een dragonroll!

Lew
18 April 2021

Alles was weer zalig echt geweldig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

..
17 April 2021

Super fresh!

Pauli
16 April 2021

heerlijk gegeten en prima op tijd klaar een aanrader

Joyce
15 April 2021
Floris
11 April 2021

Heerlijke sushi. Niet alleen de standaard combinaties.

Anne
9 April 2021

Super lekker!! Vooral de dragon en Phoenix rol

Anis
9 April 2021

Beste sushi van Amsterdam

agnes van oeveren
8 April 2021

Heerlijke sushi en precies op afgesproken tijd gebracht.

Volkan
4 April 2021

Altijd lekker :)

Lew
3 April 2021

Het was weer top alles even smakelijk vers top kwaliteit !!

Hetty
3 April 2021

Het was 17 maart lekker Het was 02 april. lekker En voor 03 juni ga ik weer bestellen en ophalen want dan is mijn oudste zoon jarig (30)

Rogier
29 März 2021

Heerlijke verse sushi en snelle bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Lara
26 März 2021
..
26 März 2021

Snelle levering. Vers en altijd heerlijke sushi. De karage zijn er ook lekker bij. Bezoek genoot er ook van, aanrader!

Anoniem
25 März 2021

Goede sushi

Jasper
20 März 2021

Heerlijk vers!

Martin
19 März 2021

Heerlijk, snel geleverd. Aanrader

Mara
18 März 2021

Very good!

Matthijs
18 März 2021

Altijd goed, warm en vers. En bestellen zonder Ubereats of Thuisbezorgd,m!

Ewoud
18 März 2021

Zoals altijd: heerlijk!!

Saskia
18 März 2021

De beste sushi! Vooral de gebakken garnaal Sushi is hier favoriet.

Esther
13 März 2021

Genoten van de lekkerste sushi!

Ruben
12 März 2021

Goede sushi en sashimi. Stipt bezorgd.

M.K. Liu
6 März 2021

Very satisfied with my sushi order! Tasty sushi for a good price in Amsterdam. It was fresh and packed really neat. Sugoi delivers consistent quality over the years. Till next time again!

Hans
5 März 2021

Slappe bonen, verder top!

Anna
28 Februar 2021

Amazing

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

FB
28 Februar 2021

Snel bezorgd, en erg lekker. Ruim voldoende sojasaus, gember en wasabi erbij!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Olivier
28 Februar 2021

De sushi zijn heerlijk en super vers!

Anoniem
28 Februar 2021
Dave
27 Februar 2021

Makkelijk te bestellen! Perfect op aangegeven tijdstip bezorgd! En de sushi was te lekker!! Mijn vaste adres voor sushi in Amsterdam!

Oumaima
26 Februar 2021

Allerlekkerste sushi ooit, top service en super vers! Zeker een aanrader.

Elly
20 Februar 2021

Snelle service op de afgesproken tijd, aardige bezorger en echt heerlijk, verfijnd eten!!

Phoebe
20 Februar 2021
Jager
15 Februar 2021

Eten was ontzettend lekker! Helaas was de bezorging minder. Het lijkt dat de bezorger heel hard had afgeremd tijdens het rijden waardoor alle sushi op elkaar zat. Beetje jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Bakker
15 Februar 2021
Jan Bot
11 Februar 2021

Altijd dik in orde!

anoniem
1 Februar 2021

prima kwaliteit en goede service. Online besteld, kwam het ophalen en stond klaar op afgesproken tijd.

Hans Haas
31 Januar 2021

Volgens mij 1 vd beste in dit stadsdeel. Je proeft duidelijk dat dit versgedraaid is met goed ingredienten. Bezorging prima volgens opgave.

Anna
30 Januar 2021

Delicious

Bramovitch
30 Januar 2021

Heerlijke sushi, regelmatig besteld iedere keer goed. Aanrader.

Angelique
29 Januar 2021
Anoniem
28 Januar 2021

Heerlijk vers en snelle levering. Favo sushi

Hans
28 Januar 2021

De sushi is geweldig, heerlijk gegeten. afhalen ook top, precies op tijd klaar. Alleen die plastic verpakkingen, kan dat niet anders, alles in een plastic zakje/bakje met plastic dekseltje..... Dat is toch niet meer van deze tijd!!

Roma
27 Januar 2021

altijd topkwaliteit! heerlijk

Leon
25 Januar 2021
Carli
21 Januar 2021

super lekker, zoals altijd

Calijn
21 Januar 2021

Prima, zoals gewend. Daarom bestel ik altijd bij jullie.

Marjan
21 Januar 2021

Beste sushi van Amsterdam!! Bestel hier al jaren.

yvonne
20 Januar 2021

Heerlijk gegeten en was snel geleverd!

Sander
17 Januar 2021

Lekkere sushi weer. Vriendelijk geprijsd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Isa
17 Januar 2021

Heerlijk vers en op tijd geleverd!

Leon
16 Januar 2021

Superlekker! Bedankt

Leontine
16 Januar 2021

Zeer goede sushi!!

Anoniem
16 Januar 2021

Eigenlijk al zeker een jaar bestel ik hier met plezier. Gisteren voor het eerst een mindere ervaring. De zalm en paling smaakte erg naar 'vis'. Wat natuurlijk logisch is voor vis, maar veelal wijst dit er op dat het niet vers is. Ik vond het in ieder geval niet zo smakelijk. Bezorger was vriendelijk, het eten werd met een uur bezorgd.

Volkan
15 Januar 2021

Beste sushi

Bakker
15 Januar 2021

Geweldig lekker, zeer snelle bezorging

Catherine
14 Januar 2021

Always great except for the octopus sashimi which is like rubber, inedible,had to throw it out :( if you can fix that would be perfect! Cheers

Marloes
10 Januar 2021

Bestel sushi altijd het liefst bij Sugoi vanwege de dragon roll en phoenix roll. Heerlijk! Rest van sushi ook goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Anna
8 Januar 2021

ik vind dit de lekkerste sushi van Amsterdam

Eva
8 Januar 2021

Bestellen al jaren bij Sugoi. Altijd goed en vers en hele fijne bezorgers!

Volkan
8 Januar 2021

Vers altijd lekker sushi

An
8 Januar 2021

Aanrader. Lekkere sushi, genoeg keuze, aardige mensen. Is bij mij om de hoek, dus ik ga altijd afhalen. De website maakt dat heel makkelijk: je bestelt en ziet meteen hoe laat je kunt langsgaan.

Jill
6 Januar 2021

Het is altijd vers gemaakt goed en lekker en snel bezorgd top

Gert
4 Januar 2021

De beste sushi komt uit de Jordaan!

Samira
3 Januar 2020

Verse en heerlijke sushi! Altijd tevreden

Anne
2 Januar 2020

Altijd lekker

Mischa
2 Januar 2020

Heerlijke verse sushi!

Mijke
1 Januar 2020

Absoluut de beste sushi in Amsterdam! Het kan helaas ivm een verhuizing niet meer bij ons bezorgd worden, maar we rijden met liefde 20 min heen en weer om dit te halen!

Giga
27 Dezember 2020

Was weer heerlijk !!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Afra Sabajo
27 Dezember 2020
Has
25 Dezember 2020

SUPER LEKKERR !! Dit is me vaste sushi spot geworden !! Lekker altijd vers goede porties en snel klaar !! En zeker goed personeel duidelijk en vriendelijk. ZEER EN ZEER TEVREDEN

Johny
25 Dezember 2020
RNZ
25 Dezember 2020

Excellent quality, freshly made and delivered before expected time.our always dependable go to sushi take away.

sasha
24 Dezember 2020

geweldig!

Nienke
23 Dezember 2020

Heerlijke sushi en altijd snel bezorgd.

Luna
20 Dezember 2020

Het was allemaal heerlijk en heel vers!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Romee Stapel
19 Dezember 2020

Best sushi in town!

Ben Hooper
19 Dezember 2020

as usual delicious,fijne feestdagen en een succesvol 2021...

Anoniem
16 Dezember 2020

Super lekker! Ga nergens anders meer bestellen.

Sab
12 Dezember 2020

Altijd zeer goed

carla
11 Dezember 2020

altijd heerlijk en altijd op tijd bezorgd

Nicolas Kettelhake
10 Dezember 2020

Gisteren was de Sushi eens niet zo lekker, te veel rijst op de rollen, en de soy sauce was heel erg zoutig. Hopelijk volgende keer weer beter.

Anouk
6 Dezember 2020

Weer heerlijk!

Arnold Bouwman
5 Dezember 2020

Uitstekende kwaliteit en bezorging volgens afspraak.