Facebook

Beoordelingen van Sugoi Sushi Amsterdam

Recente recensies van Sugoi Sushi Amsterdam

5 sterren na 163 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten en bezorgd op de afgesroken tijd-vriendelijke bezorger!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een geweldig lekkere sushi, keer op keer

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Zal hier zeker vaak bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super! Goeie sushi, snelle en vriendelijke bezorging! Kleine puntje van kritiek: 1 spaarpunt vanaf €25 is wel beetje karig. Wij zijn met 2 thuis, bestellen regelmatig en niet weinig, maar komen altijd net onder de €25 uit.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer topkwaliteit van Sugoi. The best in town!!!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi dit wordt echt mijn vaste bestel zaakje. En lekker snel bezorgd door een hele lieve en vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader als je goeie sushi wilt eten!

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel geleverd, vriendelijke bezorger. Top!

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en verse sushi. Niet alleen vanavond, maar altijd.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was perfect maar de sushi was met veel geweld in de bakjes gepropt. Het was helemaal plat en aan elkaar geplakt. Daardoor viel het helemaal uit elkaar toen ik het uit wilde pakken. Erg jammer want vorige keren was het keurig. Uitstekende sushi maar graag meer aandacht besteden aan inpakken dus!

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel de sushi mega lekker is bij Sugoi was de bezorging niet zo goed. Moest veel langer wachten dan vooraf aangegeven. Kan gebeuren, maar toch jammer.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik erg tevreden . Dit keer was de sashimi van tonijn niet goed. Was te hard en moeilijk te verteren. Heb er n paar ook niet opgegeten

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sashimimenu was verrassend lekker, heel verse vis, de makreel was een beetje zuur aangemaakt, octopus had een lekkere bite. Aanrader!

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alleen de maki was niet zo lekker zoals gewoonlijk,deze keer was de rijst erg droog en hard,alsof deze al een tijdje lag...de rest was prima en lekker.Volgende keer beter

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Taai, niet goed.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi! De vis is lekker vers en alles verder van topkwaliteit. Bezorger was aardig en netjes op tijd, zeker een aanrader dus! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi en vriendelijke bezorging

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk en goede bezorging!

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en werd keurig op tijd bezorgd.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijk avondje sushi - goede kwaliteit en op tijd bezorgd.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldig!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, niet duur en ondanks de regen snel en vriendelijk bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Als altijd,heel erg lekker!

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier graag. Lekkere sushi (zeker de specials) Wel wat grote sushi maar je moet voor deze prijzen ook geen verfijnde sushi willen zoals je bij sommige restaurants wel besteld. Absolute aanrader en ze leveren netjes soja en wasabi erbij. Voortaan bestellen wij alleen maar hier.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Ik had het via internet besteld en het was exact klaar op het moment dat ik wilde.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk zoals altijd. Mijn favoriete sushi afhaal!!

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd bij sugoi. Altijd goed. Maar gister was de kwaliteit niet best. Het leek net of we sushi kregen die al klaar stond vanaf de ochtend. Jammer :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, bestel hier al jaren. Vandaag zelfs eerder bezorgd dan de geschatte tijd, dus fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer wel zonder komkommer zoals gevraagd en super snel bezorgd. Was weer heerlijk!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste en snelste van amsterdam! Altijd top kwaliteit!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snel en niet krenterig met de soyasaus en wasabi. Heerlijk gesmuld!

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was iets aan de warme kant, maar verder helemaal top! Zeker voor herhaling vatbaar en binnen de aangegeven bezorgtijd.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en heerlijke sushi

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en levering precies op de gevraagde tijd.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers en heerlijk. En super vriendelijk

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende producten.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders dan anders: helaas! Dit keer te warm geworden en wat aan de droge kant. Smaakte niet vers meer . Toch een zesje omdat de meeste onderdelen nog voldoende smaak hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor het eerst bij jullie een bestelling geplaatst en ben heel erg tevreden! + punten Ik vond het heel netjes dat jullie de saus apart deden en dat er voldoende gember, wasabi en stokjes bij zaten. Smaak van de sushis was lekker. Alles zag er netjes uit (bestelde wel eens ergens anders waar het een rommeltje was bij aankomst) Geen minpunten. Bestelling kwam na 45 min? Omdat het zo lekker was had het eerder mogen komen. Maar ga voortaan alleen nog maar bij jullie bestellen en geef jullie een 9.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd en heerlijk eten. Aanrader!

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Sugoi altijd erg lekker en verzorgd!

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- De sushi was heerlijk - de edemame bonen waren niet crispy. Alsof ze heel erg lang ingepakt zaten in vershoudvolie. Het velletje liet helemaal los. - de bezorger was 40 min te laat

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi. We rijden graag even om.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, heerlijk verse sushi!

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ws heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi van de Jordaan en omstreken! Dank Kaling en Chang!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Plus:Taste was good. Minus: Maki was falling apart. Maki rolls where super small and thin. Feel a bit cheated with the portion size.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi en keurig op de aangegeven tijd bezorgd

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi is lekker maar ik vind het steeds kleiner worden en de zwarte rand sluit steeds niet aan zodat als je het oppakt en het wil eten de hele sushi uit elkaar valt

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, op tijd bezorgd, fijn.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topper!

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Smaakte goed en echt vers

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk sushi. Ik werk er om de hoek maar we rijden er vaak ook speciaal voor om als ik niet aan het werk ben.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede sushi.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Dit was magisch! De specialiteiten zijn geweldig!

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious! Fresh! Quick!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sushi die snel bezorgd wordt!

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very fast delivery and friendly service. The sushi is delicious!!!

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super mega lekker

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, erg lekker

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi place in town!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, maar grote nadeel: het duurde 1,5 uur voordat de bezorger er was. Terwijl per mail was aangegeven dat het waarschijnlijk 50 minuten eerder zou worden bezorgd. Vervolgens had de bezorger in eerste instantie niet voldoende wisselgeld (of een fooi ter grootte van 1/3 van het totale eetbedrag -wat misschien ook wel weer slim is.. :-) ) Ondanks dat vooraf was opgegeven dat ik met 40 euro zou betalen. Het was overigens op donderdagavond, niet op de als druk te boek staande zondag. Is niet de eerste keer, hoop dat hier in de toekomst wat aan wordt gedaan, want zoals gezegd: heerlijke sushi.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious sushi, fresh, quick order. My new favorite spot!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

always the best quality - price - delivery :)

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd dik in orde!

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, goede service en snelle levering. We gaan hier zeker nog een keer sushi bestellen.

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Stipte bezorging, overheerlijke sushi... Hier gaan we nog heel vaak terugkomen.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service, perfect op tijd bezorgd (bij van te voren aan te geven bezorgmoment). Heerlijke Sushi. Duidelijke site.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi van Sugoi is echt heel goed. Heel vers en echt goed van smaak.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, snel en netjes bezorgd

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker een aanrader ! Altijd goede sushi. Erg lekker. En altijd snel. Bezorgd !! Ik bestel daar al jaren :) Sugoi !!! GA ZO DOOR!!!!

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier besteld omdat onze vaste sushitoko met vakantie was. Heerlijke sushi! Duurde alleen anderhalf uur voor het er was. Was op een zondagavond, erg druk blijkbaar, dus bestel vooral ruim vóór je honger krijgt.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle bezorging.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in Amsterdam en ook altijd goede service!

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, helaas miste een onderdeel van onze bestelling. Het werd opgelost door middel van een tegoedbon, wel jammer dat we niet van alle gewenste producenten hebben kunnen genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vers, super lekker en super snel bezorgd.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd. Sushi was heerlijk! Voor een goede prijs

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

damn good food.. Ik haal nergens anders sushi meer. vooral de dragon roll en de phoenix zijn altijd erg lekker..

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond klaar bij het ophalen, vriendelijk personeel. Schrok even van de rommel in de zaak, maar de uitstekende Smaak en kwaliteit van sushi deed dit vergeten. Ik haal hier nog eens sushi!

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker / vers en snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer dik in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en smakelijke sushi en maki. Heerlijk miso soepje..Heel aardig aan de telefoon en keurige bezorger. Top!

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi!

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel and super vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi voor een eerlijke prijs met een vriendelijke bezorger

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heel lekker. Alleen het bezorgen duurde meer dan 1,5 uur. Tussendoor gebeld en toen bleek de bezorger al een tijdje onderweg te zijn. Echter duurde het hierna nog steeds lang. Helaas waren de soya boontjes en kip teriyaki lauw. Jammer want normaal bestel ik altijd via Sugoi met succes.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak bij Sugoi en ben tot nu toe altijd tevreden, maar gisteren duurde de bezorging ruim 1,5 uur (de bezorg bevestiging had al wel een uur aangekondigd, maar dat klopte dus niet), en helaas bleek daarna de kwaliteit niet zoals ik die gewend ben: slappe lauwe loempia, overkookte edamame en zelfs slechte witte rijst (wat valt daar nou aan te verpesten). Nieuwe chef?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Mega snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Als altijd

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi gegeten, plezierige en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik ben echt een sushi liefhebber En durf hard op te zeggen dat dit de beste tent is. Kwaliteit en betaalbaar. Aardige mensen en altijd verse producten. Heerlijk als die ebi of ei nog warm is in je sushi als je komt halen. Top top top

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is lekker en ontzettend vers. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al jaren bij sugoi...beste sushi bij ons in de omgeving...

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van Amsterdam, altijd snel bezorgd en vriendelijke bezorgers!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was goed vers en heerlijk!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sugoi wordt maar duurder en duurder terwijl de kwaliteit langzaam achteruit gaat

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijk personeel,sushi altijd super heerlijk en vers,goede service ik bestel altijd sushi bij hun

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ook heerlijke noedels! dank

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en op tijd bezorgd!! Bestel hier zeker nog een keer!

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi's zijn heel vers, ondanks slechte weer was de bezorging op tijd.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer bij Sugoi besteld. Wat een heerlijke, verse en mooie sushi! En ook goede, vriendelijke service. Super! Doen we zeker nog eens.

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en erg snel bezorgd

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi en zalm sashimi. Geen lange wachttijd.

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi kwam lekker snel Ze waren echt lekker vers We hebben gesmuld!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en altijd op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Al jaren vaste klant. Altijd super lekker. En goede service.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The dragonrol was heerlijk!

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou fijn zijn als de sojasaus minder zout zou zijn. Die bestaat nl ook! Wij kopen deze nl altijd zelf en gooien de kleine flesjes weg.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd superlekker en goede bezorging!

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel altijd bij Sugoi. Zij hebben veel keuze, de sushi is erg vers en super lekker

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heeelijk!!

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel me erg tegen vandaag. Meestal is het goed maar de inari smaakte vreemd en de rijst was niet op smaak gebracht en papperig. En zelfs de zalm sashimi vond ik tegenvallen.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou om 19.20 bezorgd worden. Ik heb om 19.45 maar eens gebeld (was netjes geweest als zij dat hadden gedaan) en toen werd er mij verteld dat ze op een bezorger wachtte maar dat het eten klaar stond. Toen het eten eindelijk om 20.10 bezorgd werd (meer dan anderhalf uur na bestellen) waren de gyoza koud en de edamame niet meer knapperig, maar pappig en koud. De sushi hier is lekker, maar ik weet niet of ik nog hier bestel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi ever!

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer wij sushi willen zeggen we Sugoi! Zo lekker en volgens afspraak op tijd bezorgd. Dank en tot snel! 😋

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen besteld. Altijd goede kwaliteit en erg nette bezorgers.