Facebook

Beoordelingen van Sugoi Sushi Amsterdam

Recente recensies van Sugoi Sushi Amsterdam

5 sterren na 39 reviews

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak bij Sugoi en ben tot nu toe altijd tevreden, maar gisteren duurde de bezorging ruim 1,5 uur (de bezorg bevestiging had al wel een uur aangekondigd, maar dat klopte dus niet), en helaas bleek daarna de kwaliteit niet zoals ik die gewend ben: slappe lauwe loempia, overkookte edamame en zelfs slechte witte rijst (wat valt daar nou aan te verpesten). Nieuwe chef?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Mega snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Als altijd

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi gegeten, plezierige en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik ben echt een sushi liefhebber En durf hard op te zeggen dat dit de beste tent is. Kwaliteit en betaalbaar. Aardige mensen en altijd verse producten. Heerlijk als die ebi of ei nog warm is in je sushi als je komt halen. Top top top

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is lekker en ontzettend vers. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al jaren bij sugoi...beste sushi bij ons in de omgeving...

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van Amsterdam, altijd snel bezorgd en vriendelijke bezorgers!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was goed vers en heerlijk!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sugoi wordt maar duurder en duurder terwijl de kwaliteit langzaam achteruit gaat

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijk personeel,sushi altijd super heerlijk en vers,goede service ik bestel altijd sushi bij hun

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ook heerlijke noedels! dank

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en op tijd bezorgd!! Bestel hier zeker nog een keer!

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi's zijn heel vers, ondanks slechte weer was de bezorging op tijd.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer bij Sugoi besteld. Wat een heerlijke, verse en mooie sushi! En ook goede, vriendelijke service. Super! Doen we zeker nog eens.

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en erg snel bezorgd

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi en zalm sashimi. Geen lange wachttijd.

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi kwam lekker snel Ze waren echt lekker vers We hebben gesmuld!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en altijd op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Al jaren vaste klant. Altijd super lekker. En goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The dragonrol was heerlijk!

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou fijn zijn als de sojasaus minder zout zou zijn. Die bestaat nl ook! Wij kopen deze nl altijd zelf en gooien de kleine flesjes weg.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd superlekker en goede bezorging!

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel altijd bij Sugoi. Zij hebben veel keuze, de sushi is erg vers en super lekker

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heeelijk!!

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel me erg tegen vandaag. Meestal is het goed maar de inari smaakte vreemd en de rijst was niet op smaak gebracht en papperig. En zelfs de zalm sashimi vond ik tegenvallen.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou om 19.20 bezorgd worden. Ik heb om 19.45 maar eens gebeld (was netjes geweest als zij dat hadden gedaan) en toen werd er mij verteld dat ze op een bezorger wachtte maar dat het eten klaar stond. Toen het eten eindelijk om 20.10 bezorgd werd (meer dan anderhalf uur na bestellen) waren de gyoza koud en de edamame niet meer knapperig, maar pappig en koud. De sushi hier is lekker, maar ik weet niet of ik nog hier bestel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi ever!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer wij sushi willen zeggen we Sugoi! Zo lekker en volgens afspraak op tijd bezorgd. Dank en tot snel! 😋

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen besteld. Altijd goede kwaliteit en erg nette bezorgers.